Naujas youtube "kulinarijos" šou - NEBROFESIONALAI

Broliai Mantas ir Deividas pradeda naują "kulinarijos" šou - NEBROFESIONALAI

Deividas: Pati idėja kilo dar 2024 metais vasario mėnesį. Kurdamas apžvalgų turinį tiesiog jaučiau, kad norėčiau kurti ir kitokį turinį bei įtvirtinti savo kūrybiškumą kitoje vietoje. Galvoje sukosi daug minčių, bet labiausiai norėjau bendrauti su žmonėmis ir dirbti kartu su man artimu žmogumi. Beprotiškai mėgstu gaminti, o ir bendraminčio ieškoti toli nereikėjo. Gaminti mėgsta ir mano brolis Mantas, o ir mūsų tarpusavio ryšys yra labai tvirtas ir vienas kitą gerai suprantam, todėl pagalvojau, kad būsim labai geras dueatas išbandyti kažką naujo kartu.



Kaip kilo idėja pavadinimui?

Su pavadinimu ir pačia idėja viskas yra labai paprasta. Kadangi esam neprofesionalūs "šefai" todėl žodis kuris iš karto atsirad mūsų galvose buvo NEPROFESIONALAI. Tuomet pagalvojom, kad esam BROLIAI ir čia labai gražiai susimaišo du žodžiai. Pakeitus vieną raidę gaunam NEBROFESIONALAI. Tuomet buvo keletas pasvarstymų dėl logotipo, bet vieną dieną atsisėdus prie tuščio lapo kilo labai paprasta, bet smagi idėja. Kodėl mums neįšokus į keptuvę? Ir ranka nupaišėm pirminį variantą. Tada suradome fainą bičą iš Estijos kuris mūsų idėją perkėlė į skaitmeninį variantą ir gavome tikrai smagų NEBROFESIONALAI logotipą.



Ką žiūrovai pamatys mūsų youtube šou?

Pagrindinė projekto mintis yra paprastumas ir gražus, artimas ryšys su žiūrovu bei svečiu. Kiekviename epizode maistą kartu gaminsime su kviestiniais svečiais, bandysim išsiaiškinti jų maisto gamybos įpročius. Mokinsimės iš profesionalų maisto gaminimo subtilybių, šnekučiuosimės ir pats svarbiausias dalykas yra smagiai leisti laiką stovint virtuvėje. Norisi, kad žiūrovas namie taip pat neliktų svetimu, kad žiūrėdamas mus jaustųsi jaukiai, atsipalaiduotų lyg žiūrėdamas į gerus savo draugus, o pažiūrėjus epizodą pasakytų: "Blemba jaučiu smagu jiems buvo filmuotis". Receptų bus įvairių, bet stengsimės orientuotis į tai, kad žmonės šiais laikais visur skuba ir nori kuo paprastesnių, pakankamai greitų, bet tuo pačiu ir skanių patiekalų. Vėl gi reikia atsiminti tai, kad mes neprofesionalai ir daug dalykų proceso metu išmoksim patys, todėl turėtų gautis artimas ryšys tarp mūsų ir žiūrovų, kurie taip pat virtuvėje nėra profesionalai ir taip pavyks paskatinti juos gaminti maistą patiems, nebijoti eksperimentuoti. 


Epizodus galėsite išvysti kas antrą šeštadienį 10:00 youtube platformoje. Tikimės, kad naujas turinys jums patiks ir kartu galėsime turėti gerą laiką drauge. Siunčiam linkėjimus visiems ir sakome SKANAUS!














Komentarai

Rašyti komentarą